دهه فجر مقطع رهایی ملت ایران است(مقام معظم رهبری)
واحدهای ستادی
لینک های مرتبط

نظرسنجي غير فعال مي باشد
 بازدید این صفحه : 62923
 بازدید امروز : 122
 کل بازدید : 480440
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.5148
عنوان

• برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت روز هوای پاک (29 دی ماه)
    همایش پیاده روی به مناسبت روز ملی هوای پاک (29 دی ماه) توسط مرکز بهداشت دزفول در روز یکشنبه مورخ 98/10/29در بلوار پیام آوران برگزار شد.

• جشن روز بهورز برگزار شد.
    موفقیت های روزافزون نظام سلامت در دورافتاده ترین مناطق محروم روستایی مرهون زحمات تلاشگران گمنامی است که تمام وقت خود را صرف ارائه خدمت به همنوعان خود نموده و نتیجه این تلاشها ارتقاء شاخصهای بهداشتی در زمینه های مختلف می باشد.

• هفته سالمند با شعار «فرصتهای برابر برای تمام سنین» گرامی باد.
    هفته سالمند با شعار «فرصتهای برابر برای تمام سنین» از 3/7/98 لغایت 9/7/98 گرامی باد.

• یک باب کارگاه تولید انواع ترشیجات پلمب شد.
    یک باب کارگاه تولید انواع ترشیجات در شهرک صنعتی شماره 1 دزفول به دلیل تخلفات متعدد بهداشتی در تاریخ 98/4/15 پلمب گردید.

مرکز بهداشت دزفول
به مناسبت دهه مبارک فجر، خدمات رایگان دندان پزشکی به مناطق عشایری دزفول ارائه شد.
به مناسبت دهه مبارک فجر و در راستای خدمات رسانی به جمعیت عشایری شهرستان دزفول، واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت دزفول اقدام به اعزام تیم دندانپزشکی به منطقه سردشت و ارائه رایگان خدمات دندان پزشکی به گروههای هدف به ویژه دانش آموزان این منطقه نمود.
 ٠٨:٤٧ - چهارشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
آموزش راههای مقابله با کرونا ویروس جدید به پرسنل نیروی انتظامی شهرستان دزفول
در راستای ارتقاء سطح آگاهی اقشار مختلف جامعه، واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت دزفول اقدام به برگزاری یک دوره آموزشی با موضوع راههای مقابله با ویروس کرونای جدید ویژه پرسنل نیروی انتظامی شهرستان دزفول نمود.
 ١٣:٤٧ - چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
تداوم ارائه آموزش های پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس توسط واحد پیشگیری از بیماریهای مرکز بهداشت دزفول
در ادامه بسیج اطلاع رسانی پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، یک دوره آموزشی با همین موضوع جهت دانشجویان دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول توسط واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت دزفول برگزار شد.
 ١٣:٢٦ - چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
اطلاع رسانی راههای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن 98
با توجه به شیوع ویروس کرونا در چین و برخی از کشورهای منطقه، مرکز بهداشت دزفول از طریق توزیع تراکت های آموزشی در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن 98 اقدام به اطلاع رسانی راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس جدید کرد.
 ١٢:٠٢ - چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کلاس آموزشی مقابله با کروناویروس به پرسنل و داوطلبان هلال احمر دزفول
کلاس آموزشی مقابله با کرونا ویروس در روز چهارشنبه مورخ 98/11/16توسط کارشناس بیماریهای واگیر به پرسنل و داوطلبان هلال احمر شهرستان دزفول ارائه شد.
 ١٤:٥٠ - دوشنبه ٢١ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
کارگروه مراقبت از بیماری کورونا ویروس جدید برگزار شد.
کارگروه مراقبت از بیماری کورونا ویروس جدید (ncov-2019) در روز شنبه مورخ 98/11/19در سالن جلسات مرکزبهداشت دزفول برگزار شد.
 ١٤:٢٤ - دوشنبه ٢١ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
آمادگی کامل مرکز بهداشت دزفول جهت مقابله با کرونا ویروس جدید
رضا پورآیین رئیس مرکز بهداشت دزفول از آمادگی کامل کلیه واحد ستادی و محیطی مرکز بهداشت شهرستان جهت مقابله با تهدیدات احتمالی ناشی از کرونا ویروس خبر داد.
 ١٢:٥٤ - سه شنبه ١٥ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کمیته تحلیل سیمای مرگ شهرستان دزفول
کمیته تحلیل سیمای مرگ سال 97 شهرستان دزفول با حضور معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان و مسئولین واحدهای ستادی در روز شنبه مورخ 12 / 11 / 98 توسط واحد آمار مرکز بهداشت برگزار گردید.
 ١٤:٤٠ - يکشنبه ١٣ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
پلمپ یک باب مغازه نان فانتزی توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول
طی بازدید های بعمل آمده توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول، یک باب مغازه نان فانتزی بعلت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ گردید.
 ١٢:٠٣ - شنبه ١٢ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز بهداشت دزفول
بازدید مشترک از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دزفول انجام شد.
در روز دوشنبه مورخ 11/7/ 98 بازدید مشترکی با حضور نمایندگان ادارات دامپزشکی، اتاق اصناف، رییس مرکز بهداشت و کارشناس مسئول بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دزفول انجام شد.
 ١١:٥٧ - شنبه ١٢ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

لینکهای سلامت