✅ بروز بیماری تب کنگو کریمه در دام ها خفیف یا بی علامت است، بنابراین یک دام شاید از نظر ظاهری سالم اما ناقل بیماری باشد.

 تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی، تب دار، حاد و خونریزی دهنده مشترک بین انسان و دام است، که در دام ها علائم خفیفی ایجاد می کند اما در انسان به صورت ناگهانی شروع و باعث بروز بیماری شدید و کشنده می شود.

���� نکات زیر برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ضروری است.

���� از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنیم.

���� گوشت و محصولات دامی را از فروشگاه های معتبر تهیه نموده و از فروشندگان کنار جاده خریداری نکنیم.

���� از خرید گوشت بدون مهر و تائیدیه سازمان دامپزشکی خودداری کنیم.
 
���� از مصرف گوشت و محصولات دامی بلافاصله پس از ذبح پرهیز نمائیم.

���� بدون استفاده از وسایل حفاظتی (دستکش ،روپوش و....) از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دام خوداری کنیم.

���� گوشت تازه را حداقل به مدت  ۲۴ ساعت و جگر دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و پس از  پختن کامل مصرف کنیم.

���� بعد از تماس با گوشت و امعاء و احشای دامی حتما دست ها را  به روش صحیح با آب و صابون بشوییم.

���� از له کردن کنه روی پوست بدن خودداری کنیم.

 

✅ بروز بیماری تب کنگو کریمه در دام ها خفیف یا بی علامت است، بنابراین یک دام شاید از نظر ظاهری سالم اما ناقل بیماری باشد.

 تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی، تب دار، حاد و خونریزی دهنده مشترک بین انسان و دام است، که در دام ها علائم خفیفی ایجاد می کند اما در انسان به صورت ناگهانی شروع و باعث بروز بیماری شدید و کشنده می شود.

���� نکات زیر برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ضروری است.

���� از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کنیم.

���� گوشت و محصولات دامی را از فروشگاه های معتبر تهیه نموده و از فروشندگان کنار جاده خریداری نکنیم.

���� از خرید گوشت بدون مهر و تائیدیه سازمان دامپزشکی خودداری کنیم.
 
���� از مصرف گوشت و محصولات دامی بلافاصله پس از ذبح پرهیز نمائیم.

���� بدون استفاده از وسایل حفاظتی (دستکش ،روپوش و....) از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دام خوداری کنیم.

���� گوشت تازه را حداقل به مدت  ۲۴ ساعت و جگر دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و پس از  پختن کامل مصرف کنیم.

���� بعد از تماس با گوشت و امعاء و احشای دامی حتما دست ها را  به روش صحیح با آب و صابون بشوییم.

���� از له کردن کنه روی پوست بدن خودداری کنیم.

سفیر سلامت

دسترسی سریع
دسترسی سریع
میز خدمات الکترونیک
تنظیمات قالب